KLAIMILĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KLAIMILĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 9 darbuotojų, kurių skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 10,0 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 808 EUR. Vertinant kitus, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 22,2 proc. ir iš viso pasiekė 11 darbuotojų. Kartu padidėjo ir vidutinis bendrovės darbo užmokestis - jis padidėjo 10,4 proc. ir sudarė vidutiniškai 926 EUR.

Artėjant 2023 m., darbuotojų skaičius išlieka stabilus, o metinių pokyčių neužfiksuota. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir per metus išaugo 31,5 %. Dėl šio reikšmingo padidėjimo įmonės vidutinis darbo užmokestis siekė 1218 EUR.

Tai daug žadanti tendencija, kuri rodo, kad bendrovė per pastaruosius metus sėkmingai dirbo. Didėjantis darbuotojų skaičius ir didėjantis vidutinis darbo užmokestis rodo klestinčią aplinką, kurioje darbuotojai ne tik stabilūs, bet ir gauna pinigų. Ši pakilimo stovykla taip pat gali reikšti, kad vyksta nuolatinis bendradarbiavimas, profesinis augimas ir puikūs bendrovės veiklos rezultatai.

Analizuodami 2021 m. duomenis, galime nustatyti, ar įmonės darbo jėga sumažėjo. Šį nuosmukį gali lemti verslo restruktūrizavimas ar kiti vidaus strateginiai pokyčiai. Tačiau, žvelgiant į 2022 m. ir 2023 m., akivaizdu, kad įmonė sparčiai auga ir gali pasigirti gerokai padidėjusiu darbuotojų skaičiumi ir atlyginimu. Tai reiškia, kad ateityje bus pasiektas ryškus kelias, galbūt susijęs su padidėjusiu produktyvumu ir galbūt didesnėmis galimybėmis ateityje.