JUNGTINIS TURTO CENTRAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

JUNGTINIS TURTO CENTRAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 59 darbuotojų, kurių metinis augimas siekė 20,4 %. Šiais metais vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1014 EUR, o per metus jis išaugo 12,6 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai labai pasikeitė. Turėdama 62 darbuotojus, per metus ji augo lėčiau - 5,1 %. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1167 EUR, kuris, palyginti su praėjusiais metais, toliau augo 15,1 %.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė vėl patyrė esminių žmogiškųjų išteklių ir atlygio strategijų pokyčių. Darbuotojų skaičius išaugo iki 66, t. y. 6,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Be to, vidutinis darbo užmokestis siekė 1633 EUR ir per metus padidėjo 39,9 %.

Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai palaipsniui augo. Nors 2022 m., palyginti su ankstesniais metais, metinis augimo tempas šiek tiek sumažėjo, kiekvienais metais vidutinis darbo užmokestis ir toliau pastebimai didėjo, o tai rodo reikšmingą metinį augimą. Darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų pokyčiai liudija, kad Bendrovė yra įsipareigojusi plėsti savo komandą, kartu nuolat siūlydama darbuotojams konkurencingus atlyginimus. Todėl šios tendencijos rodo, kad apskritai pagerėjo Bendrovės darbo jėgos klimatas. Tačiau, norint išlaikyti šią teigiamą tendenciją, būtina atidžiai stebėti užimtumo ir atlyginimų dinamiką laikui bėgant.