PARSEKAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

PARSEKAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 54 darbuotojus, t. y. per metus išaugo 8 %. Bendrovės darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 1 039 EUR. Kitais, 2022 m., Bendrovė patyrė didesnį augimą - 16 papildomų darbuotojų, kurie iš viso pasiekė 63 darbuotojus. Tai reiškia 16,7 proc. metinį augimą. Be to, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 16,2 % ir siekė 1 335 EUR.

Tačiau 2023 m. gruodžio mėn. bendrovės užimtumo augimas pradėjo lėtėti. Tais metais darbuotojų skaičius sumažėjo iki 59, t. y. per metus sumažėjo 6,3 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir pasiekė 1 728 EUR, o tai yra įspūdingas 29,5 % metinis padidėjimas.

Pateikti duomenys rodo nuoseklią tendenciją didinti atlyginimus per tris pateiktus laikotarpius, kurie 2021 ir 2022 m. susilygino su stabiliu užimtumo augimu. Per šį laikotarpį bendrovė pastebimai padidino bendrą finansinį judrumą ir vidutinį darbuotojų darbo užmokestį. Atrodo, kad iki 2023 m. gruodžio mėn. sutelktos augimo pastangos turėjo didelį poveikį vidutiniam darbo užmokesčiui - per metus jis išaugo 29,5 %.

Priešingai, 2023 m. bendrovės užimtumo dydis sumažėjo, o tai gali reikšti, kad bendrovės darbo jėgos strategija buvo pakoreguota arba optimizuota atsižvelgiant į anksčiau stebėtą augimą. Nepaisant to, bendrovė gali džiaugtis didėjančiu finansiniu pajėgumu dėl didesnių darbuotojų atlyginimų, todėl įmonė tampa patrauklesnė potencialiems ieškantiems darbo asmenims ir prisideda prie savo reputacijos pramonėje. Be to, šios tendencijos rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi siekti profesinės pažangos ir finansinės gerovės. Apibendrinant galima teigti, kad nors analizuojamu laikotarpiu užimtumo rodikliai svyravo, bendrovė darė nuoseklią vidutinio darbo užmokesčio lygio pažangą, todėl jos ateities strategija ir konkurencingumas darbo rinkoje buvo teigiami.