Ecoservice projektai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ecoservice projektai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 324 darbuotojų, t. y. 16,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 939 EUR, t. y. 10,9 % daugiau nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė sumažino darbuotojų skaičių iki 310, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 4,3 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 15,5 proc. iki 1 085 EUR.

2023 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 5,5 proc. ir iš viso sudarė 327 darbuotojus. Kartu su tuo pastebimai padidėjo ir vidutinis metinis darbo užmokestis, kuris išaugo 25,9 proc. iki 1 365 EUR.

Kartu su šiomis tendencijomis Bendrovės darbo užmokesčio rodikliai gerokai padidėjo, o akivaizdus metinis augimas per trejų metų laikotarpį atsispindėjo duomenyse. Tačiau dėl paslaugų ar kitų veiksnių, galinčių turėti įtakos darbuotojų apribojimams 2022 m., sumažėjo darbuotojų skaičius, o 2023 m. atsigavo.

Nepaisant to, Bendrovė išlaikė stabilią tendenciją skatinti darbo užmokesčio augimą ir kartu valdyti darbuotojų skaičių. Šis metodas suteikia bendrovei lankstumo prisitaikyti prie rinkos dinamikos ir išlaikyti darbo jėgą, kuri atitinka strateginius tikslus. Tolesnė šių tendencijų raida priklauso nuo įvairių ekonominių veiksnių, pramonės dinamikos ir nuolatinės Bendrovės strategijos.