Napoleonas, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Astijaus Jasaičio gintaro dirbinių įmonė Napoleonas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje, remdamiesi pateiktais 2021, 2022 ir 2023 m. duomenimis, išryškinsime Bendrovės trejų metų darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 39 darbuotojus, kurie per metus išaugo 2,6 %. Šių metų vidutinis darbo užmokestis buvo 1 236 EUR, o per metus jis gerokai išaugo - 53,6 %. Šis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas gali reikšti didelį Bendrovės pajamų augimo tempą šiuo laikotarpiu.

2022 m. bendras Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 34, o tai rodo, kad per metus jis sumažėjo 12,8 %. Šis darbuotojų sumažėjimas gali reikšti arba verslo strategijos mažinimą, arba pokytį. Kita vertus, tais pačiais metais vidutinis darbo užmokestis buvo 1 194 EUR. Nors tai yra mažesnis nei praėjusių metų vidurkis, per metus jis padidėjo tik -3,4 %. Tai rodo, kad darbo užmokesčio padidėjimas nebuvo toks didelis kaip 2021 m.

2023 m. dar labiau sumažėjo darbuotojų skaičius - užfiksuota 29, t. y. 14,7 proc. mažiau nei prieš metus. Nors tai atitinka praėjusių metų tendenciją, vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas iki 1 184 EUR yra ne toks didelis - per metus jis padidėjo -0,9 %.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per stebimą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius palaipsniui, bet apskritai mažėjo. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo, o vėlesniais metais augimas buvo ne toks didelis, o vėlesniais metais šiek tiek sumažėjo. Būtų įdomu stebėti būsimas tendencijas, įskaitant ekonominių sąlygų poveikį ir galimus strateginius pokyčius, kad būtų galima suprasti, kaip ši bendrovė toliau plėtosis ateinančiais metais.