ŠIAULIŲ SKALBYKLA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ŠIAULIŲ SKALBYKLA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 57 darbuotojai, kurie, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 24,0 %. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 934 EUR, tačiau per metus jis išaugo 16,2 %.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 64 darbuotojų, t. y. 12,3 proc. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus padidėjimo, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 883 eurų, deja, metinis pajamų augimas buvo neigiamas ir siekė -5,5 %.

Iki 2023 m. pabaigos įmonės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - nuo 64 iki 40. Tai reiškia, kad jis sumažėjo 37,5 %. Priešingai, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 977 eurų, t. y. 10,6 proc. daugiau nei prieš metus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai svyravo, bendras vidutinis darbo užmokestis didėjo. Bendrovės užimtumo rodikliai sumažėjo, tačiau vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas rodo investicijas į darbo jėgą. Norint išlaikyti teigiamą tendenciją, bendrovei būtų svarbu nuolat įvertinti savo personalo poreikius, atlyginimus ir atitinkamas rinkos sąlygas, kad būtų galima užtikrinti, jog jai pavyko pritraukti ir išlaikyti savo darbuotojus, kartu išlaikant jų išlaidas.