Ožiaragis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ožiaragis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 9 darbuotojus ir, palyginti su praėjusiais metais, jos darbuotojų skaičius padidėjo 12,5 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 819 EUR. Deja, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 13,9 %.

Iki 2022 m. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 9 darbuotojus. Tačiau, nepaisant to paties darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 39,1 %. Tai rodo, kad, nepaisant nuolatinio darbuotojų dydžio, Bendrovė gali daugiau investuoti į darbuotojų atlyginimų didinimą.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 8, o darbuotojų skaičius, palyginti su 2022 m., sumažėjo 11,1 proc. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 22,1 proc. Šie duomenys rodo, kad Bendrovė arba daugiau investuoja į savo darbuotojus, arba pradeda strateginį darbuotojų mažinimo planą, kad pagerintų bendrą esamos komandos produktyvumą.

Kalbant apie darbuotojų augimą, 2021 m. Bendrovė išlaikė didėjimo tendenciją, o 2022 m. - stagnaciją, o 2023 m. - mažėjimo tendenciją. Tačiau vidutinis darbo užmokestis nuolat augo - kiekvienų metų metinis augimas buvo didesnis nei ankstesniais metais.

Iš šių duomenų matyti, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria darbuotojų darbo užmokesčio didinimui, nors jos darbuotojų skaičius yra palyginti nedidelis. Pastangos didinti darbuotojų atlyginimus gali padėti pasiekti ir išlaikyti kvalifikuotus specialistus, o tai svarbu, kad bendrovė ilgainiui augtų ir klestėtų. Tačiau darbdaviams labai svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp darbuotojų dydžio ir įmonės finansinių aspektų. Priešingu atveju tai gali turėti įtakos bendriems finansiniams rezultatams.