PANEVĖŽIO AURIDA, UAB (144760511) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

PANEVĖŽIO AURIDA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 82 darbuotojus, t. y. per metus sumažėjo 12,8 %. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis Bendrovės darbo užmokestis buvo 1134 EUR, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 36,0 %.

Žvelgiant į ateitį iki 2022 m. gruodžio 31 d., bendras Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 62, t. y. per metus sumažėjo 24,4 %. Nepaisant šio sumažėjusio užimtumo, vidutinis darbo užmokesčio augimas suintensyvėjo ir dabar per metus sudarė -3,8 %.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius toliau mažėjo - dabar dirba 44 darbuotojai, o per metus jis sumažėjo 29,0 %. Tačiau metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas pagerėjo - palyginti su 2022 m. duomenimis, jis padidėjo 13,0 %.

Apibendrinant galima teigti, kad mūsų analizė rodo, jog per pastaruosius trejus metus sumažėjo užimtumo rodikliai ir kito darbo užmokesčio augimo tendencijos. Tai rodo, kad Bendrovė nuolat siekia optimizuoti sąnaudas, galbūt dėl savo strategijų, kaip padidinti produktyvumą, turėdama mažiau išteklių arba išorės veiksnių, pavyzdžiui, ekonominių pokyčių ir rinkos sąlygų. Tačiau reikšmingas vidutinio darbo užmokesčio augimo padidėjimas 2023 m., nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, taip pat gali reikšti, kad, siekdama toliau optimizuoti savo veiklą, bendrovė pereis prie didesnės kvalifikacijos ar pertvarkytų pareigų.