Algirdo Valiuškio įmonė, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Algirdo Valiuškio įmonė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 49 darbuotojus, t. y. 2,1 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su praėjusiais metais. Šių metų vidutinis darbo užmokestis buvo 1 622 EUR, t. y. 11,0 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (49), o jos metinis augimas nebuvo didelis (0,0 %). Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo (0,4 %).

Kitais, 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 8,2 % ir iš viso siekė 45. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 9,3 %.

Kalbant apie bendras darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, Bendrovės darbuotojų skaičius buvo stabilus, o metinės algos svyravo. 2021 m. ir 2022 m. pastebimas atlyginimų padidėjimas, o 2023 m. pastebimas didelis padidėjimas, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus. Tai rodo, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skyrė konkurencingiems atlyginimams, kad išlaikytų ir pritrauktų talentus. Tačiau 2023 m. sumažėjęs darbuotojų skaičius gali reikšti, kad Bendrovė iš naujo vertina savo darbo jėgos poreikį arba įgyvendina veiklos sąnaudų taupymo priemones. Tačiau šių tendencijų trajektorija ateityje tebėra spekuliacijos klausimas, kuris priklausys nuo įvairių veiksnių, įskaitant ekonomines sąlygas ir Bendrovės veiklos rezultatus.