Aretida, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Aretida DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 82 darbuotojai, o jos metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, siekė -4,7 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 800 eurų, t. y. 16,3 proc. daugiau nei pernai.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - iki 38 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo -53,7 %. Nepaisant smarkiai sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis 613 EUR darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 23,4 %.

Galiausiai, 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 35 darbuotojus, t. y. -7,9 % mažiau nei praėjusiais metais. Tačiau netikėtai buvo teigiamų naujienų apie darbuotojų atlyginimus. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 951 euro, o tai rodo stulbinantį 55,0 proc. metinį augimą.

Apskritai per pastaruosius dvejus metus bendrovės darbuotojų skaičius labai sumažėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokesčio augimas per šiuos metus gali būti vertinamas kaip sidabrinis pamušalas. Tačiau bendrovei svarbu išanalizuoti veiksnius, lėmusius puikų 2023 m. atlyginimų augimą, kad būtų išlaikytas finansinis stabilumas ateityje, ir išnagrinėti strategijas, kaip atgaivinti ir vėliau išplėsti bendrovės darbo jėgą.