Luckaus transportas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Luckaus transportas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus ir 263 EUR vidutinį darbo užmokestį vienam darbuotojui. Tačiau nuo 2021 m. gruodžio iki 2022 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis labai išaugo. Iki 2022 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 5 250 proc. iki 428 darbuotojų, o vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo 234,2 proc. iki 880 eurų. Šis augimas tęsėsi ir 2023 m. gruodžio mėn., kai Bendrovė turėjo 496 darbuotojus, t. y. 15,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Taip pat toliau didėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13,8 proc. iki 1002 EUR vienam darbuotojui.

Remdamiesi šiais duomenimis, galime pastebėti tam tikras Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų struktūros tendencijas. Vos per dvejus metus Bendrovė eksponentiškai padidino savo darbuotojų skaičių - per tą laiką jų skaičius padidėjo maždaug 5 200 %. Šis stulbinantis 2021-2022 m. metinis augimo rodiklis rodo, kad Bendrovė pradėjo dirbti tik su keliais darbuotojais arba patyrė sparčią plėtrą.

Taip pat pastebimas didelis vidutinio darbo užmokesčio šuolis - nuo 263 eurų 2021 m. iki 880 eurų 2022 m. Šis padidėjimas yra dar ryškesnis, atsižvelgiant į 234,2 % metinį vidutinio darbo užmokesčio augimą. 2023 m. vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo, nors ir nuosaikiau nei ankstesniais metais, t. y. 13,8 proc. ir siekė vidutiniškai 1002 EUR. Šis pajamų augimas gali reikšti, kad Bendrovė pasiekė gerų finansinių rezultatų arba sėkmingai įgyvendino savo įdarbinimo strategijas, pritraukdama kvalifikuotų ir patyrusių darbuotojų, kurie gavo didesnius atlyginimus.

Be to, metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas gali reikšti, kad Bendrovė investuoja į savo darbuotojus, siūlo didinti atlyginimus ir (arba) gauti naudą, kad pritrauktų ir išlaikytų geriausius talentus. Kartu su darbo rinkos tendencijomis ir konkurencija tai gali būti veiksniai, lemiantys didėjantį bendrovės darbo užmokestį. Nepaisant mažėjančio vidutinio metinio augimo tempo, Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis metinis darbo užmokestis ir toliau nuolat didėja.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. prasidėjo reikšmingas Bendrovės veiklos etapas, kuris nuo 8 darbuotojų ir 263 vidutinio darbo užmokesčio perėjo prie 496 darbuotojų darbo jėgos ir 1002 EUR vidutinio darbo užmokesčio iki 2023 m. pabaigos. Spartus augimas ir didėjantis darbo užmokestis rodo, kad Bendrovė klesti, ir jai pavyko pritraukti ir išlaikyti kokybiškus darbuotojus. Tačiau, kaip ir bet kokioms rinkos tendencijoms, tolesnis augimas ir darbo užmokesčio raida priklausys nuo nuolatinių Bendrovės veiklos rezultatų ir jos gebėjimo neatsilikti nuo rinkos pokyčių.