Nostrada, UAB (145402271) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Nostrada DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 1344 žmonės, o jos darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 30,3 %. Šiuo laikotarpiu Bendrovės vidutinis darbo užmokestis buvo 1224 EUR, o tai atspindi 6,2 % metinį augimą.

2022 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 1099 darbuotojų, t. y. 18,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis šio laikotarpio darbo užmokestis padidėjo iki 1426 eurų, o metinis augimas buvo įspūdingas - 16,5 proc.

Galiausiai 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 642 darbuotojų, t. y. 41,6 proc. per metus. Priešingai, vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 1580 eurų, o per metus padidėjo 10,8 %.

Iš šių duomenų matyti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai mažėjo, o kartu pavyko išlaikyti, o kartais net padidinti, darbuotojų atlyginimus. Tai gali reikšti keletą galimų veiksnių. Tai gali būti įmonės reorganizavimo ir efektyvumo priemonės, dėl kurių sumažės darbuotojų skaičius, nedarant įtakos likusių darbuotojų produktyvumui ar produkcijai, ir atitinkamai užtikrinant geresnį atlyginimą. Arba ji taip pat gali reikšti, kad keičiasi darbo jėgos sudėtis - nuo daug darbo jėgos reikalaujančių vaidmenų iki labiau kvalifikuotų vaidmenų, arba tam tikras užduotis ar procesus užsako įmonė.

Apskritai, nors per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo, vidutinis mokamas darbo užmokestis išliko ir palaipsniui augo. Šie pokyčiai rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama atlyginimui ir naudai darbuotojams, kartu valdant įmonės struktūrą ir veiklą. Tačiau papildoma informacija, tokia kaip pramonės šaka, kurioje veikia Bendrovė, arba šių tendencijų priežastys, padėtų susidaryti aiškesnį bendrą vaizdą apie tai, kas vyksta Bendrovės viduje.