Misilė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Misilė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 1309 EUR, t. y. 20 proc. daugiau nei praėjusiais metais. 2022 m. Bendrovė turėjo 9 darbuotojus (-25 proc. pokytis, palyginti su praėjusiais metais), o vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1652 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 26,1 proc. 2023 m. darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 9 darbuotojai (+0 % pokytis per metus), o vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1420 EUR, t. y. -14 % per metus, palyginti su 2022 m. duomenimis.

Analizuodami šias tendencijas galime pastebėti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio augimas svyravo. 2021 m. organizacija gerokai išsiplėtė - pastebimai padidėjo darbuotojų skaičius - 20 %. Tuo pat metu nuosaikiai augo ir atlyginimai, todėl vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo, palyginti su vartotojų infliacijos rodikliu.

Tačiau 2022 m. Bendrovė susidūrė su savo dydžio pokyčiais - sumažėjo darbuotojų skaičius, nors vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo įspūdingai - 26,1 %. Tai rodo, kad gali būti pakeista darbo jėga arba daugiau dėmesio skiriama aukštesnės kvalifikacijos vaidmenims.

2023 m. darbo užmokesčio pokytis šiek tiek nepakito, nes darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Nors tai gali kelti susirūpinimą, labai svarbu atsižvelgti į šio sumažėjimo kontekstą, nes 2021 m. dėl brangaus išsiplėtimo vėlesniais metais galėjo būti mažiau galimybių toliau didinti atlyginimus dėl biudžeto apribojimų arba pasikeitusių strateginių tikslų.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė rodo ir personalo, ir atlyginimų tendencijas, kurios atskleidžia trejų metų laikotarpio svyravimus. Įspūdingas 2021 m. užimtumo augimas, pastebimas 2022 m. darbo užmokesčio padidėjimas, nepaisant mažesnės darbo jėgos, o pagrindiniai šio modelio aspektai - 2023 m. nulinis darbo užmokestis. Šių tendencijų stebėjimas suteiks vertingos informacijos apie Bendrovės veiklos kryptį, karjeros galimybes ir finansinius rezultatus.