Baltic fortūna, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Baltic fortūna DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 5 darbuotojus, t. y. 25,0 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1328 EUR, t. y. 16,1 % mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius nepasikeitė ir vis dar siekė 5. Metinis augimas išliko stabilus - 0,0 %, tačiau vidutinis darbo užmokestis dar kartą sumažėjo ir dabar siekia 1138 EUR. Palyginti su ankstesniais metais, šis sumažėjimas siekė -14,3 %.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos Bendrovė pastebėjo ir teigiamus darbuotojų atlyginimų pokyčius, ir darbuotojų skaičių. Darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 5 darbuotojai, tačiau metinis augimo tempas išliko 0,0 %. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir dabar siekia 1527 eurus. Palyginti su 2022 m., šis rodiklis gerokai padidėjo - 34,2 proc.

Bendra Bendrovės darbuotojų skaičiaus tendencija buvo gana stabili - per trejus metus pastebimas nedidelis arba nulinis metinis augimas. Viena pastebima duomenų tendencija - per pirmuosius dvejus metus sumažėjęs vidutinis darbo užmokestis: 2021 m. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo -16,1 %, o 2022 m. -14,3 %. Tačiau 2023 m. ši tendencija pastebimai pasikeitė - padidėjo 34,2 %. Nors per nurodytą laikotarpį metinis darbuotojų augimas išliko toks pat (0,0 %), vidutinio darbo užmokesčio tendencijos svyravo, o tai rodo, kad Bendrovė galėjo taikyti tam tikras įdarbinimo ir darbo užmokesčio nustatymo strategijas. Atsižvelgiant į šias tendencijas, rekomenduojama išnagrinėti galimas šių darbo užmokesčio pokyčių priežastis ir išlaikyti suderinamą santykį tarp darbuotojų skaičiaus ir jų atitinkamų atlyginimų.