GAIRELITA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GAIRELITA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 48 darbuotojus ir 1677 EUR vidutinį darbo užmokestį per mėnesį, o jos vidutinis metinis pelnas, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 9 %. Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius išliko 48, tačiau vidutinis darbo užmokestis šoktelėjo 11,2 proc. ir per mėnesį padidėjo iki 1864 eurų.

Žvelgiant į ateitį iki 2023 m. pabaigos, Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 45 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 6,3 %. Tačiau pastebima tendencija - didelis 21,4 proc. metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per mėnesį padidėjo iki 2262 eurų.

Per šiuos trejus metus Bendrovė nuolat išlaikė stabilią darbo jėgą, kurios dydis kito, tačiau jos darbuotojų skaičius per metus reikšmingai nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis teigiamai augo: kiekvienais metais (2021-2023 m.) vidutinis darbo užmokestis padidėjo 9,0 %, 11,2 % ir 21,4 %.

Iš šių tendencijų galima daryti išvadą, kad Bendrovė daugiau investuoja į savo darbuotojus, kurie, savo ruožtu, lieka su Bendrove, skatindami stabilią darbo aplinką. Toks nuoseklus vidutinio darbo užmokesčio augimas taip pat gali reikšti, kad Bendrovės finansinė padėtis ir ištekliai nuolat gerėja. Nepaisant to, kad 2021-2022 m. darbuotojų skaičius bus toks pat, Bendrovė gali patirti teigiamą darbo kultūrą ir didesnį darbuotojų pasitenkinimą dėl padidėjusių atlyginimų. Tačiau neseniai sumažėjęs darbuotojų skaičius (2023 m.) gali būti pagrindas atlikti tolesnį tyrimą, kad būtų galima išsiaiškinti, ar tai laikinas, ar nuolatinis pokytis.

Rengdami Bendrovės interneto svetainės ataskaitas, aptardami šias atlyginimų ir darbo jėgos tendencijas, galime suteikti vertingos informacijos investuotojams, darbuotojams ir kitoms suinteresuotosioms šalims. Aptariant šias tendencijas aiškia kalba ir statistine informacija, ne tik pripažįstamos geros naujienos apie kasmet didėjančius atlyginimus, bet ir suinteresuotosios šalys informuojamos apie "didelį bendrovės vaizdą". Dalijimasis tokia informacija gali būti puikus būdas padidinti bendrovės darbuotojų ir kitų šalių skaidrumą ir gerą valią.