Neaustinių medžiagų frikas, AB darbuotojai ir atlyginimai

Neaustinių medžiagų frikas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šiame duomenų rinkinyje pateikiama informacija apie 2021, 2022 ir 2023 m. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 30 darbuotojų, o jos vidutinis darbo užmokestis buvo 2998 EUR. Tai reiškia, kad per metus darbuotojų skaičius padidėjo 0,0 %, o vidutinis darbo užmokestis - 5,6 %.

Vertinant kitus, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat - 30 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 3127 eurų, t. y. 4,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Algų augimo tempas yra mažesnis nei praėjusiais metais, o tai reiškia, kad sulėtėjo darbo užmokesčio augimas.

Peršokus į 2023 m. pabaigą, Bendrovės darbo jėga labai pasikeitė. Darbuotojų skaičius padidėjo iki 36, o tai rodo 20,0 % metinį augimą. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis augo lėčiau (11,2 proc.) ir siekė 3479 eurus. Nors darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis didėjo, metinis metinis darbo užmokesčio augimo tempas buvo lėtesnis nei ankstesniais metais, o tai gali reikšti, kad bendrovė daugiausia dėmesio skyrė savo darbuotojų augimui, o ne individualiems atlyginimams didinti.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis augo, augimo tempas skyrėsi. Darbuotojų skaičius ir toliau kasmet didėjo, o darbo užmokesčio augimo tempas svyravo. Tai rodo, kad bendrovės strateginiai prioritetai laikui bėgant galėjo keistis. Pastaraisiais metais daugiausia dėmesio buvo skiriama darbuotojų skaičiaus didinimui, o pastaraisiais metais, palyginti su ankstesniais metais, atlyginimai augo lėčiau. Tikėtina, kad balansas tarp darbuotojų augimo ir jų atlyginimų turės įtakos būsimiems bendrovės veiklos rezultatams.