TAKAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

TAKAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 28 darbuotojus, t. y. per metus išaugo 47,4 %. Šių metų vidutinis darbo užmokestis buvo 1 363 EUR, t. y. neigiamas 11,6 % metinis augimas.

Pereinant prie kitų, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 30, o tai reiškia, kad per metus jis padidėjo 7,1 %. Šis lėtesnis augimo tempas, palyginti su praėjusiais metais, gali reikšti, kad Bendrovė pasiekė stabilesnį užimtumo augimą. Palyginti su praėjusiais metais, 2022 m. vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - 0,8 %, o vidutinis darbo užmokestis siekė 1 373 EUR.

2023 m. Bendrovė toliau augo - iš viso 33 darbuotojai, t. y. 10,0 % daugiau nei prieš metus. Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė toliau auga ir į savo darbo jėgą įtraukia daugiau darbuotojų. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2022 m., taip pat pastebimai padidėjo 30,5 % ir dabar siekia 1 792 EUR.

Iš statistinių duomenų matyti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius akivaizdžiai auga, o vidutinis darbo užmokestis palaipsniui didėja, nors per pirmuosius dvejus metus jis nebuvo labai didelis. Tačiau 2023 m. užfiksuotas didelis vidutinio darbo užmokesčio augimas, o tai rodo, kad bendrovė gali dosniai kompensuoti savo darbuotojams, nes ji toliau plečiasi. Apskritai atrodo, kad Bendrovė daro pažangą darbo jėgos ir atlygio požiūriu.