Duanona, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Duanona DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, t. y. 0,0 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su praėjusiais metais. Šių metų vidutinis darbo užmokestis buvo 799 EUR, t. y. per metus sumažėjo 10,0 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio mėn., sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir jų vidutinis darbo užmokestis. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai sumažėjo - 16,7 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 628 EUR, todėl per metus jis sumažėjo 21,4 %.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų padėtis pagerėjo. Darbuotojų skaičius išaugo iki 6, t. y. per metus padidėjo 20,0 %. Be to, vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 909 EUR ir, palyginti su 2022 m., per metus padidėjo 44,7 %.

Bendrovės pažanga, susijusi su darbo jėga ir vidutiniu atlyginimu, žada ir pabrėžia jos pastangas išlaikyti stabilią ir konkurencingą aplinką savo darbuotojams. Nepaisant to, labai svarbu toliau stebėti bendrovės augimą ir atitinkamai prisitaikyti, kad būtų užtikrinta ilgalaikė sėkmė ir darbuotojų pasitenkinimas.