AISKAUDA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AISKAUDA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 847 EUR, t. y. 3,8 % mažiau nei praėjusiais metais. Kitais metais darbuotojų skaičius nepasikeitė, išlaikant tą patį vidutinį darbo užmokestį. Tačiau iki 2023 m. gruodžio pabaigos Bendrovės padėtis gerokai pagerėjo. Darbuotojų skaičius išliko toks pat, tačiau vidutinis darbo užmokestis išaugo 33,7 proc. ir siekė 1059 EUR.

Tendencija rodo, kad Bendrovės strategija dėl darbuotojų atlyginimų pasikeitė. 2021 ir 2022 m. mažėjo ne tik vidutinis darbo užmokestis, atspindintis galimą personalo sąnaudų mažinimą ar kitas susijusias priežastis, pavyzdžiui, sumažėjo tam tikrų pozicijų poreikis. Tačiau 2023 m. Bendrovė patyrė teigiamų pokyčių, nes vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo, o tai yra svarbus ženklas, kuris gali reikšti keletą dalykų. Tai gali reikšti, kad Bendrovė sugebėjo padidinti savo pajamas ir investuoti į savo darbo jėgą. Be to, tai gali reikšti, kad atlyginimai yra konkurencinio pranašumo elementas, kuris pritraukia ir išlaiko geriausius talentus arba atlygina dabartiniams darbuotojams už geresnius veiklos rezultatus.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, per nagrinėjamą laikotarpį buvo pastebėtas sąstingis. Tačiau tai savaime nereiškia status quo. Tai gali reikšti, kad Bendrovė rado optimalų darbuotojų skaičių suplanuotoms užduotims atlikti. Tai gali būti susiję su strateginiu planavimu, padidėjusiu produktyvumu ar kitomis priežastimis, kurios neleido toliau plėstis.

Apibendrinant galima teigti, kad, nepaisant 2021 ir 2022 m. darbo užmokesčio sąstingio, 2023 m. pabaigoje Bendrovė šią tendenciją pakeitė ir gerokai padidino. Šis pokytis gali turėti didelės įtakos darbuotojų pasitenkinimui, taip pat gebėjimui pritraukti geriausius šios pramonės šakos talentus. Tačiau darbuotojų skaičius visą laiką išliko nepakitęs, o tai rodo, kad yra strateginis darbo jėgos planas. Labai svarbu toliau stebėti šią informaciją, kad būtų galima geriau suprasti pagrindines šių tendencijų priežastis ir jų poveikį Bendrovei.