BIZNIO KONTAKTAI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BIZNIO KONTAKTAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 13 darbuotojų. Tais metais, palyginti su ankstesniais metais, darbuotojų skaičius padidėjo 0,0 %. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 503 EUR, t. y. 16,4 % mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 11 darbuotojų, o tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius sumažėjo 15,4 %. 2022 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 410 EUR, t. y. 6,2 % mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2023 m. Bendrovė iš viso sudarė 12 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 1 451 EUR, t. y. 2,9 % daugiau nei praėjusiais metais.

Per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. įmonės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo, o 2022 m. sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Galiausiai 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius rodė augimo požymius ir nedidelį vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą. Šios tendencijos rodo, kad Bendrovė gali siekti išlaikyti mažesnę darbo jėgą, kartu mažindama darbuotojų atlyginimus.

Svarbu būti atsargiems, kad remiantis šiais ribotais duomenimis būtų galima daryti platesnius apibendrinimus, nes tai tik trejų metų laikotarpis. Siekiant geriau suprasti bendrą Bendrovės raidos trajektoriją, idealiu atveju reikėtų stebėti darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijas ilguoju laikotarpiu. Tačiau, remiantis tik pateiktais duomenimis, atrodo, kad Bendrovė išgyvena darbo jėgos pertvarkos laikotarpį ir galbūt sąnaudų mažinimo priemones.