MantGinta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MantGinta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje, remdamiesi pateiktais duomenimis, aptarsime Bendrovės personalą, atlyginimą ir tendencijas pagal tris skirtingas datas: 2021 m. gruodžio mėn., 2022 m. gruodžio mėn. ir 2023 m. gruodžio mėn.

2021 m. gruodžio pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus. Iki 2022 m. gruodžio pabaigos šis skaičius sumažėjo iki 4 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 33,3 %. Tačiau kitais metais, 2023 m. gruodžio mėn., darbuotojų skaičius išliko stabilus - 4 darbuotojai, t. y. 0 % pokytis, palyginti su ankstesniais metais.

Kalbant apie atlyginimus, 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 468 EUR, o kitais metais jis išaugo 27 % ir 2022 m. gruodžio mėn. siekė 422 EUR. Po metų, 2023 m. gruodžio mėn., vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo ir siekė 581 EUR. 2023 m. metinis augimas siekė 37,6 proc.

Apskritai, atsižvelgiant į šiuos rezultatus, atrodo, kad, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, Bendrovės bendri atlyginimai gerokai padidėjo. Algų padidėjimą galėjo lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, kvalifikuotų darbuotojų paklausa rinkoje, todėl darbuotojai galėjo džiaugtis geresniu gyvenimo lygiu. Kita priežastis gali būti pastangos pritraukti ir išlaikyti talentus konkurencingoje darbo rinkoje. Tačiau 2021-2022 m. sumažėjęs darbuotojų skaičius rodo, kad reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima suprasti šio sumažėjimo priežastis.

Duomenys taip pat rodo įspūdingą metinį 2023 m. atlyginimų augimą, nors darbuotojų skaičius išliko stabilus. Tai gali būti susiję su įvairiomis priežastimis, pavyzdžiui, strateginiais verslo sprendimais, didesniu pelnu ar investicijomis į talentus. Taip pat svarbu, kad Bendrovė ir toliau tęstų šią teigiamą trajektoriją, užtikrindama savo darbuotojų pasitenkinimą ir motyvaciją, nes darbuotojų pasitenkinimas dažnai koreliuoja su didesniu produktyvumu ir bendra sėkme bendrovėje.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovės metinis darbo užmokestis gerokai išaugo: 2022 m. sumažėjo, tačiau stabiliai augo 2023 m. Padidėjęs darbo užmokestis padėjo pagerinti darbuotojų gyvenimo lygį. Iš pateiktų duomenų neaišku, kodėl sumažėjo darbuotojų skaičius, todėl reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima suprasti pagrindines priežastis. Nepaisant to, nuolatinis teigiamas darbuotojų atlyginimų trajektorija gali paskatinti nuolatinį darbuotojų pasitenkinimą ir motyvaciją, o tai galiausiai lėmė didesnį Bendrovės produktyvumą ir sėkmę.