PANEVĖŽIO MIESTO POLIKLINIKA, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

PANEVĖŽIO MIESTO POLIKLINIKA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 186 darbuotojus, t. y. 7,5 proc. daugiau nei prieš metus. Šiais metais vidutinis darbo užmokestis buvo 1 895 EUR, o palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 15,4 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 178, t. y. per metus sumažėjo 4,3 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 1 961 EUR, t. y. 3,5 % daugiau nei pernai.

2023 m. gruodžio mėn. bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek išaugo - 179 darbuotojai, t. y. 0,6 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo ir pasiekė 2 306 EUR; tai buvo gerokai didesnis metinis padidėjimas - 17,6 %.

Šios tendencijos rodo, kad nors per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Metinis darbo užmokesčio augimo tempas kasmet nuosekliai didėjo, o tai rodo investicijas į darbuotojus ir dėmesio sutelkimą į konkurencingumą, palyginti su darbuotojų kompensacijomis. Tačiau nedideli darbuotojų skaičiaus svyravimai gali reikšti, kad keičiasi strateginis dėmesys samdymui arba įmonės darbo jėgos optimizavimui.