Citora, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Citora DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, o jos metinis augimas siekė 0,0 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1 104 EUR, o per metus jis išaugo 8,6 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 7, t. y. 16,7 proc. per metus. Nepaisant išaugusių darbuotojų skaičių, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo iki 730 EUR, o tai reiškia neigiamą 33,8 % metinį pokytį.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 6 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 14,3 %. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 15,5 % ir sudarė 843 EUR.

Per trejus metus Bendrovės darbo jėga ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis įvairiai augo, tačiau darbuotojų skaičius išliko stabilus, o tai rodo gerą finansinę padėtį. Tačiau 2022 m. vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo, o darbo jėga išsiplėtė. 2023 m. darbo jėga sumažėjo, tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo, o tai rodo nuolatinį darbuotojų produktyvumo augimą arba prisitaikymą prie darbo jėgos sudėties.

Kalbant apie būsimas tendencijas, atrodo, kad Bendrovė gali susidurti su sunkumais, susijusiais su darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio balansu. Nepaisant to, kad 2023 m. sumažėjo darbuotojų skaičius, norint išlaikyti gerą finansinę padėtį, būtina užtikrinti stabilų darbuotojų produktyvumą. Panašiai ir vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimo 2022 m. problemos sprendimas bus labai svarbus klausimas, kurį bendrovei gali tekti spręsti. Dinamiškoje rinkos aplinkoje darbuotojų augimo ir darbo užmokesčio dinamikos stebėjimas ir valdymas bus pagrindinis iššūkis nuolatinei Bendrovės sėkmei.