KNIAUDIŠKIŲ ŠEIMOS KLINIKA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KNIAUDIŠKIŲ ŠEIMOS KLINIKA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 40 asmenų, t. y. 4,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2665 EUR, t. y. per metus padidėjo 8,3 %. Iki 2022 m. Bendrovė išaugo iki 44 darbuotojų, t. y. 10 proc. daugiau nei prieš metus. Nors vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat augo, šis padidėjimas buvo ne toks didelis - tik 2,7 proc. ir siekė 2737 eurus. Žengdami į ateitį matome, kad 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidės - iki 46 darbuotojų, t. y. 4,5 proc. Ši plėtra sutampa su puikiu 13,4 % vidutinio darbo užmokesčio padidėjimu per metus. Iki 2023 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išaugo iki 3105 eurų, o tai viršijo ankstesniais metais stebėtą padidėjimą.

Per trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: 2021 m. metinis pokytis buvo neigiamas, 2022 m. - teigiamas, o 2023 m. šiek tiek padidėjo. Tačiau šiuos darbuotojų skaičiaus pokyčius atsvėrė stabilesnis vidutinio darbo užmokesčio augimas. 2021-2023 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis kiekvienais metais teigiamai augo, o tai reiškia, kad bendrovės finansinė būklė apskritai pagerėjo.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovė patyrė nuosaikų darbuotojų augimą, tačiau jos prioritetas buvo teikiamas ir ji sėkmingai pasiekė didesnį darbuotojų atlyginimų augimą. Iš duomenų matyti, kad Bendrovė siekė užtikrinti geresnius atlyginimus darbuotojams, o tai galėjo padėti padidinti darbuotojų pasitenkinimą, įsipareigojimus ir produktyvumą. Ši strategija gali pateisinti Bendrovės dėmesį atlyginimų augimui, o ne darbuotojų plėtrai. Balansas tarp optimizuoti darbuotojų struktūrą ir sąžiningai atlyginti darbuotojams yra labai svarbus Bendrovės sėkmei, o Bendrovės gebėjimas išlaikyti šią pusiausvyrą yra pagirtinas.