NAFTĖNAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NAFTĖNAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 59 darbuotojų, t. y. per metus padidėjo 3,5 %. Per šį laikotarpį vidutinė alga buvo 1 098 EUR, t. y. 14,3 % didesnė nei praėjusiais metais.

Kitais, 2022 m., Bendrovė toliau augo ir prie savo darbo jėgos prisidėjo dar 5 darbuotojai. Šiuo metu dirba 64 darbuotojai, o bendras metinis augimas siekė 8,5 %. Šiais metais, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis išaugo 34,2 proc. ir siekė 1 473 eurus.

Iki 2023 m. Bendrovės darbo jėga sumažėjo 3,1 proc., t. y. 62 darbuotojai. Tai reiškia neigiamą metinį augimą. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis metinis darbo užmokestis išaugo 9,9 % ir pasiekė reikšmingą 1 619 EUR vidurkį.

Apskritai šios tendencijos rodo, kad Bendrovėje auga ir darbuotojas, ir darbo užmokestis. 2021-2023 m., nepaisant trumpo nuosmukio 2023 m., Bendrovės darbo jėga laikui bėgant augo. Reikšmingas metinis pajamų augimas rodo, kad Bendrovė įsipareigoja didinti darbuotojų atlyginimus, tačiau labai svarbu išanalizuoti šias tendencijas ir priimti pagrįstus sprendimus dėl tolesnio augimo, atsižvelgiant į darbuotojų pasitenkinimą, išlaikymą ir galimas darbo užmokesčio ribas. Bendrovei toliau augant ir prisitaikant, bus svarbu stebėti darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio augimo pokyčius, kad būtų galima užtikrinti nuolatinę sėkmę.