Hustal, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Hustal DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė reikšmingų savo darbo jėgos ir atlyginimų pokyčių.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 58 darbuotojus, t. y. 10,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 2 008 EUR per metus. Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 62 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus jis išaugo 6,9 %. Kartu su šiuo augimu padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris siekė 2 628 eurus, t. y. 20,6 proc. daugiau nei per metus.

Tęsdama augimo tendenciją, 2023 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 63 darbuotojus, t. y. 1,6 proc. daugiau nei 2022 m. pabaigoje. Šis darbuotojų padidėjimas buvo susijęs su didėjančiais atlyginimais; vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 3 108 eurų, t. y. per metus padidėjo 18,3 proc.

Pastarųjų kelerių metų bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos rodo, kad įmonė plečia savo darbuotojų gretas ir siūlo darbuotojams didesnius atlyginimus. Ši strategija lėmė teigiamus rezultatus, susijusius su darbo jėgos augimu ir darbuotojų pasitenkinimu. Didėjimo tendencija rodo, kad Bendrovė investuoja į savo darbuotojus, o tai gali padidinti produktyvumą, pasitenkinimą darbu ir darbuotojų išlaikymą. Tačiau labai svarbu stebėti pusiausvyrą tarp darbo jėgos augimo ir bendrovės gebėjimo prie to prisitaikyti, kad būtų galima kontroliuoti ir išlaidas, ir produktyvumą. Tai užtikrina stabilią ir tvarią bendrovės, jos darbuotojų ir bendrų veiklos rezultatų pažangą.