Celsis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Celsis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 320 darbuotojų, kurie per metus išaugo 2,6 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2873 EUR, o tai rodo, kad vidutinis metinis pelnas gerokai išaugo - 33,5 %.

Metams bėgant, iki 2022 m. pabaigos Bendrovė papildė 3 naujais darbuotojais, t. y. 0,9 proc. daugiau nei prieš metus. Šis augimas buvo lėtesnis nei praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis visų darbuotojų darbo užmokestis išaugo iki 3385 eurų, t. y. 17,8 proc. mažiau nei 2021 m., palyginti su dideliu šuoliu.

2023 m. tendencija buvo šiek tiek kitokia, nes darbuotojų skaičius sumažėjo iki 318, t. y. šiek tiek per metus sumažėjo 1,5 %. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo gana stabilus - 3302 EUR, o tai rodo, kad vidutinis metinis pajamų augimas sumažėjo 2,5 %.

Apskritai Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo. Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, 2021 m. jis gerokai išaugo, o 2022 m. - šiek tiek, tačiau nuolat didėjo, o paskutiniaisiais metais šiek tiek sumažėjo. Algų pokyčius gali lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, regioninė ekonominė aplinka, kvalifikuotų darbuotojų paklausa ir vidaus įmonės atlyginimų politika.

Apibendrinant galima teigti, kad per stebimą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, tačiau vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, nors ir šiek tiek svyravo. Rekomenduojama atlikti tolesnius tyrimus, kad būtų galima suprasti konkrečią informaciją apie darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčius, o tai gali padėti organizacijai atitinkamai parengti būsimą personalo ir atlyginimų politiką.