Alseka, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Alseka DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 93 darbuotojus, t. y. 6,9 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 223 EUR, t. y. 21,5 % daugiau nei prieš metus. Kitais, 2022 m., bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 64 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 31,2 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - 1 485 EUR, o metinis augimas siekė 21,5 %.

Kitais metais, 2023 m., Bendrovė patyrė dalinį atsigavimą ir iš viso turėjo 6 darbuotojus, t. y. 6,3 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį taip pat gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - iki 1 902 eurų, t. y. 28,1 proc. daugiau nei prieš metus. Tai rodo, kad per pateiktus duomenis pajamos padidėjo 16,6 %.

Kaip matyti iš šių skaičių, Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių tiek darbuotojų skaičiaus, tiek darbo užmokesčio statistikos požiūriu. Nors darbuotojų skaičius per metus svyravo: 2022 m. jis sumažėjo, o 2023 m. iš dalies atsigavo, nuolatinis darbo užmokesčio augimas per visą laikotarpį yra nuoseklus. 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojas gali tikėtis maždaug 52 proc. padidėjusio vidutinio darbo užmokesčio. Ši tendencija rodo nuoseklų bendrovės įsipareigojimą išlaikyti stabilią ir augančią darbo jėgą, kartu užtikrinant darbuotojų pasitenkinimą geresniu pelnu. Tačiau taip pat labai svarbu pažymėti, kad, be darbuotojų skaičiaus, reikėtų atsižvelgti ir į kitus aspektus, pavyzdžiui, darbuotojų pasitenkinimą, apyvartos tempą, patirties lygį ir įvairovę, kad būtų galima taikyti visapusiškesnę perspektyvą.