Barsis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Barsis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 12 darbuotojų, o jos metinis augimas siekė 0,0 %. Vidutinis darbo užmokestis siekė 753 eurus, o metinis augimas - 26,8 %.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 13, t. y. 8,3 proc. per metus. Vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 854 eurų, o metinis augimas siekė 13,4 proc.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovė toliau plečiasi ir dabar dirba 15 žmonių, o tai rodo 15,4 proc. metinį augimą. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 895 eurų, o tai rodo kuklesnį 4,8 proc. metinį augimą.

Pateiktame duomenų intervale Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Be to, vidutinis darbo užmokestis nuolat augo daug sparčiau nei darbuotojų skaičius, todėl tai tampa vis patrauklesne vieta dirbti, kalbant apie finansinį atlygį. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius gerokai padidėjo, 2023 m. pabaigoje metinis augimo tempas išliko nepakitęs ir net šiek tiek padidėjo. Tačiau reikėtų pažymėti, kad 8 % metinis darbuotojų padidėjimas yra didelė plėtra, nors vis dar toli gražu netapo didelio masto organizacija. Atrodo, kad ši bendrovė nuolat auga tiek siekdama patenkinti poreikį įdarbinti daugiau darbuotojų, tiek siūlydama geresnius atlyginimus, o tai reiškia, kad verslas iš esmės yra sveikas ir plečiasi.