ARMITANA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ARMITANA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 233 darbuotojai, t. y. 21,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 932 eurai, t. y. 12,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje Bendrovė patyrė tolesnį darbuotojų augimą - iš viso 255 darbuotojai, t. y. kuklesnį 9,4 proc. metinį augimą, palyginti su praėjusiais metais. Šis augimas rodo, kad užimtumas nuolat didėja, tačiau ne taip sparčiai kaip praėjusiais metais. 2022 m. vidutinis darbo užmokestis padidėjo 52,6 proc. iki 1 421 euro vienam darbuotojui. Šis didelis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, didesnės kvalifikacijos darbuotojų paklausa arba aukštesnių pareigų įtraukimu į darbo jėgą.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovė išlaikė stabilią savo darbo jėgą - iš viso 237 darbuotojus. Tai reiškia, kad, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo darbuotojų augimas (-7,1 proc. per metus), o tai gali reikšti, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti savo darbuotojus, o ne plėsti juos. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų augimo, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir išdidžiai pasiekė 1 523 eurus. Palyginti su 2022 m., darbo užmokesčio augimo tempas sulėtėjo ir per metus padidėjo 7,1 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos trejus metus, ypač per pirmuosius dvejus metus, Bendrovės darbuotojų skaičius pastebimai padidėjo. Vidutinis darbo užmokestis labai išaugo: 2022 m. pabaigoje vidutinis darbuotojų darbo užmokestis didėjo sparčiau nei darbuotojų skaičius, tačiau 2023 m. jis padidėjo mažiau - tik 7,1 %. Šie pokyčiai gali atspindėti Bendrovės strateginį dėmesį, siekiant išlaikyti stiprią, kvalifikuotą darbo jėgą ir kartu išlaikyti konkurencingą darbo užmokestį darbo rinkoje.