AROTENA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AROTENA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 26 darbuotojus, t. y. 3,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1502 EUR, o tai rodo įspūdingą 27 % metinį augimą.

Iki 2022 m. Bendrovė išlaikė 26 darbuotojų skaičių, tačiau metinis darbuotojų skaičiaus augimas nepakito ir siekė 0 %. Tai reiškia, kad šiuo laikotarpiu buvo subalansuotas darbuotojų apyvartos rodiklis. 2022 m. vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1557 EUR, o tai reiškia nuosaikesnį 3,7 % metinį augimą.

Vertinant prognozuojamus 2023 m. duomenis, matyti, kad Bendrovės užimtumo rodiklis buvo mažesnis - 23 darbuotojai, t. y. 11,5 % mažesnis nei ankstesniais metais. Tačiau būtina atsižvelgti į hipotezę, kad darbuotojų mažinimas gali būti strateginis sprendimas, o ne nepalanki situacija. Dėl šio sumažėjimo vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 1756 EUR, o tai reiškia, kad per metus jis padidėjo 12,8 %.

Apskritai, per pastaruosius dvejus metus Bendrovės pajamos labai išaugo, o 2023 m. prognozuojamas žymus šuolis. Verta paminėti, kad nors užimtumo rodiklis šiek tiek sumažėjo, labai svarbu visada atsižvelgti į kontekstą, kuriame šis pokytis daromas. Šios tendencijos gali padėti potencialiems darbuotojams ir investuotojams suprasti Bendrovės darbo jėgos dinamiką ir atlyginimų aplinką.