Druskininkų autobusų parkas, UAB (152035473) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Druskininkų autobusų parkas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo pastebimi darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovė. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 45 darbuotojus, t. y. 8,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis atlyginimas buvo 1 074 eurai, o per metus jis išaugo 26,8 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 43 darbuotojai, t. y. 4,4 proc. mažiau nei prieš metus. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis atlyginimas padidėjo 17,7 proc. ir siekė 1 264 eurus.

Naujausiais turimais duomenimis, iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 43, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - per metus jis sumažėjo 7,3 proc. iki 1 172 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbo jėga svyravo ir per pastaruosius kelerius metus gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Nors bendras darbuotojų skaičius palaipsniui mažėjo, atlyginimai apskritai didėjo, kol naujausi duomenys rodė, kad darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo. Šios tendencijos suteikia vertingų įžvalgų apie bendrovės žmogiškųjų išteklių valdymą ir finansines strategijas.