Druskininkų pirminės sveikatos priežiūros centras, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Druskininkų pirminės sveikatos priežiūros centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 150 darbuotojų, t. y. jos metinis augimas siekė 6,4 proc. Tuo metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2724 EUR, t. y. 12,6 % daugiau nei prieš metus.

Nors Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 145 (-3,3 proc. metinis augimas), vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 2298 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 15,6 proc.

Galiausiai, iki 2023 m. pabaigos bendras darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo ir siekė 122 (-15,9 % metinis augimas). Tačiau, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 3087 EUR, o tai rodo įspūdingą 34,3 % metinį augimą.

Vertinant šiuos duomenis, akivaizdu, kad per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir kokybė svyravo. Nors ji išlaikė teigiamą metinį vidutinio darbo užmokesčio augimą, to paties negalima pasakyti apie darbuotojų skaičių.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau pastebimas vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas. Šios tendencijos gali rodyti, kad bendrovė pritaiko savo verslo strategiją prie vertės ir daugiau investuoja į savo esamus darbuotojus arba gali susidurti su sunkumais, susijusiais su darbo jėgos augimu. Sekdami šia trajektorija, šios bendrovės darbuotojai artimiausiais metais gali prognozuoti didesnius atlyginimus, nors tiksli šio padidėjimo priežastis nėra tiesiogiai susijusi su pateiktais duomenimis.