Westauto, UAB (152497647) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Westauto DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 6 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus nepadidėjo (0,0 %). 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 267 EUR, t. y. per metus gerokai padidėjo - 164,0 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - 4 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 33,3 %. Vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo: vidutinis darbuotojų darbo užmokestis sumažėjo iki 1055 eurų, t. y. per metus sumažėjo 51,3 %.

2023 m. Bendrovės darbuotojų padėtis šiek tiek pagerėjo, nes darbuotojų skaičius išaugo iki 5, t. y. 25,0 % per metus. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išliko palyginti stabilus ir šiek tiek sumažėjo iki 1080 EUR. Per metus vidutinis darbo užmokestis padidėjo 2,3 %.

Tendencijos rodo Bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio svyravimus per tam tikrą laikotarpį. 2021 m. Bendrovės vidutiniai atlyginimai gerokai padidėjo, o tai rodo, kad bendrovės kompensavimo struktūra pagerėjo arba galbūt ji stengėsi pritraukti kvalifikuotų talentų. Tačiau kitais metais darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Šis pokytis gali rodyti įmonės restruktūrizavimą ar sumažėjimą arba kitus išorės veiksnius, darančius įtaką verslo rezultatams. Atrodo, kad 2023 m. ši tendencija yra teigiama: šiek tiek padidėjo darbuotojų skaičius ir palyginti stabilūs vidutiniai atlyginimai. Tačiau būtina atsižvelgti į kitus veiksnius ir rinkos sąlygas, kad būtų galima išanalizuoti, kaip tai susiję su platesniu verslo kontekstu.