VASERVOGIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VASERVOGIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 7 darbuotojai. Kitais metais, 2022 m., darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5, o tai rodo, kad per metus darbuotojų skaičius sumažėjo 12,5 %. Nepaisant šio bendro darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo ir per metus išaugo 35,8 %.

Kitais metais, iki 2023 m. pabaigos, bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek pagerėjo. Dabar darbuotojų buvo 6, t. y. 20,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Dėl šio padidėjimo atitinkamai padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris per metus išaugo 52,2 %. Tai reiškia ryškesnę darbuotojų atlyginimų didėjimo tendenciją, palyginti su 2022 m. užfiksuotu daug mažesniu 2,8 proc. metiniu padidėjimu.

Apskritai matyti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis laikui bėgant svyruoja. 2021 m. darbuotojų skaičius buvo didesnis, tačiau atrodė, kad bendrovės finansiniai ištekliai buvo pasiskirstę ne taip tolygiai tarp komandos narių. Priešingai, 2023 m. buvo mažiau darbuotojų ir pastebima didelė vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija, o tai rodo, kad pastaruoju metu darbuotojų atlyginimai buvo laikomi prioritetiniais. Todėl analizuojamu laikotarpiu bendrovės personalas plėtėsi nevienodai, o darbo užmokesčio struktūros stabilizavosi.