Antano Mončio meno muziejus, VšĮ (152699022) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Antano Mončio meno muziejus DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus nepadidėjo. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 876 EUR, t. y. 10,1 % daugiau nei prieš metus. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė vis dar turėjo 7 darbuotojus, tačiau vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 14,6 proc. iki 1 004 eurų. Tai tęsėsi ir 2023 m., kai Bendrovė vis dar išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, tačiau vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 107,4 proc. ir pasiekė 2 082 eurus.

Stebėsenos laikotarpiu darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - per metus jis padidėjo 0 %. Tačiau darbo užmokesčio augimas yra didelis: vidutinis darbo užmokestis per dvejus metus padidėjo daugiau nei dvigubai. Nuolatinis vidutinis darbo užmokestis sparčiai sparčiai augo: 2021 m. jis per metus išaugo 10,1 %, 2022 m. - 14,6 %, o 2023 m. - 107,4 %.

Šią darbo užmokesčio augimo tendenciją gali lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, didesnė kvalifikuotų arba žiniomis grindžiamų pozicijų paklausa arba Bendrovės sprendimas padidinti darbuotojų atlyginimus, kad pritrauktų ir išlaikytų aukščiausios kokybės talentus. Darbuotojų skaičiaus sąstingis gali reikšti, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria investicijoms į savo darbuotojų gerovę ir produktyvumą, o ne siekia skaitinės plėtros.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės pajamos gerokai išaugo: per dvejus metus vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo daugiau nei dvigubai, o tai reiškia, kad ji įsipareigoja atlyginti savo darbuotojams. Tačiau darbuotojų skaičius per šiuos metus išliko stabilus, o tai rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama darbuotojų ugdymui, o ne pačios komandos plėtrai.