Birštono šaltinis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Birštono šaltinis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 130 darbuotojų, t. y. 18,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 878 EUR, t. y. 29,3 % didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 3,1 proc. ir siekė 134 EUR. Be to, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 12,8 proc. iki 990 EUR.

Žvelgdama į 2023 m., Bendrovė tikisi toliau 10,4 proc. didinti savo darbuotojų skaičių ir iš viso įdarbinti 148 darbuotojus. Kartu su šia plėtra gerokai padidėjo ir vidutiniai atlyginimai - 22,3 %, palyginti su 2022 m., o dabar jie siekia 1210 EUR.

Remdamiesi pateiktais duomenimis matome, kad nors 2021 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, kiekvienais vėlesniais metais buvo stebima nuolatinė teigiama darbuotojų augimo tendencija - 2023 m. buvo stebimas didžiausias metinis augimas. Be to, vidutiniai darbuotojų atlyginimai nuolat stabiliai didėjo, o nuo 2021 m. pabaigos metinis augimas vidutiniškai viršijo 20 %.

Tai rodo, kad Bendrovė ne tik plečiasi pagal darbuotojų skaičių, bet ir rodo tvirtą įsipareigojimą tinkamai kompensuoti savo darbuotojams, nes verslas ir toliau klesti. Žmogiškieji ištekliai ir įmonės finansų departamentai turi subalansuoti atlyginimus ir darbuotojų augimą, kad užtikrintų bendrą sąnaudų ir išteklių valdymą. Tai padės išlaikyti teigiamą bendrovės trajektoriją ateityje, prisidės prie jos augimo ir darbuotojų pasitenkinimo.