Akmenės būstas, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Akmenės būstas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse matyti Bendrovės užimtumo ir atlyginimų tendencijos iš trijų skirtingų ateities momentų: 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, kurie dabar atrodo stabilūs nuo kitų metų (2022 m.) rodo -5,3 proc. metinį darbuotojų augimą, todėl darbuotojų skaičius sumažėjo iki 18 žmonių. Tačiau kitais metais (2023 m.) darbuotojų skaičius, atrodo, vėl pasiekė 2021 m. lygį - 5,6 proc. daugiau nei prieš metus. Šie svyravimai gali reikšti, kad pasikeitė įmonės strategija arba išteklių optimizavimas.

Kalbant apie atlyginimus, 2021 m. gruodžio mėn. vidutinis darbo užmokestis buvo 1 144 EUR, o metinis augimas - 6,6 %. Šis darbo užmokesčio padidėjimas buvo reikšmingas ir suteikė darbuotojams didelį padidėjimą. 2022 m. vidutinis darbo užmokestis išaugo įspūdingu 127,5 proc. iki 2 601 EUR. Šis didelis padidėjimas gali būti susijęs su įmonės struktūros pokyčiais, tam tikrų įgūdžių paklausos padidėjimu arba rinkos koregavimu pramonėje, be kitų priežasčių. Tačiau kitais, 2023 m., matome, kad vidutinis darbo užmokestis sumažėjo (-8,8 proc.) iki 2 372 EUR. Šis pokytis gali reikšti, kad dėl išorės ar vidaus veiksnių kontroliuojamos darbo užmokesčio išlaidos.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per šiuos tris laikotarpius Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o atlyginimų tendencijos labai keitėsi. Darbuotojų skaičius laikinai sumažėjo, po to atsigavo, o vidutinis darbo užmokestis smarkiai padidėjo, po to lygiai taip pat smarkiai sumažėjo. Šios tendencijos verčia stebėti, nes gali suteikti informacijos apie būsimus sprendimus dėl darbuotojų ir darbo užmokesčio.

Pateikti duomenys gali neatspindėti Bendrovės realaus gyvenimo rezultatų, nes jie yra hipotetiniai. Norint išlaikyti stabilią, konkurencingą ir veiksmingą darbo jėgą, labai svarbu ilgalaikis planavimas ir įmonių strategijos. Rekomenduojama stebėti pramonės tendencijas ir atitinkamai prisitaikyti, kad būtų išlaikyta kompetentinga darbo jėga.