VITA BALTIC INTERNATIONAL, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VITA BALTIC INTERNATIONAL DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 215 darbuotojų, t. y. per metus padidėjo 0,5 %, palyginti su praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 3 937 EUR, o tai reiškia, kad per metus vidutinis darbo užmokestis padidėjo 3,8 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 5,1 %, nors vidutinis darbo užmokestis padidėjo 8,9 %. Dėl to iš viso buvo peržiūrėtos 204 darbuotojų pajamos ir 4 288 EUR vidutinis darbo užmokestis.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė toliau mažino darbuotojų skaičių - palyginti su 2022 m. gruodžio mėn., jų skaičius sumažėjo 3,9 %. Iš viso 196 darbuotojai patyrė 13,8 % sumažėjusį vidutinį darbo užmokestį. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų skaičių, vidutinis darbo užmokestis išliko 3 695 EUR.

Per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o darbuotojų skaičius mažėjo lėtai, bet nuolat. Ši tendencija atspindi bendrą darbo rinką, kurioje taip pat panašiai sumažėjo darbo jėga. Nepaisant šio darbuotojų sumažėjimo, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Nors per šiuos metus buvo vidutinio darbo užmokesčio svyravimų, bendra didėjimo tendencija rodo, kad darbuotojų darbo užmokestis pagerėjo.

Atsižvelgiant į pirmiau pateiktą informaciją, akivaizdu, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria savo darbuotojų gerovei, nes siekia kompensuoti jų darbuotojams konkurencinį darbo užmokestį. Tačiau bendro darbuotojų skaičiaus sumažėjimas kelia susirūpinimą dėl galimų pokyčių ateityje, kurie gali būti susiję su užsakomosiomis paslaugomis arba darbuotojų perkvalifikavimu. Bendrovės gebėjimas išlaikyti ir didinti darbuotojų pasitenkinimą, kartu susiduriant su mažėjančia darbo jėga, bus labai svarbus aspektas, kurį reikia stebėti ateinančiais metais.