Kopainė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kopainė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. tam tikroje bendrovėje iš viso dirbo 55 darbuotojai, kurie per metus išaugo 12,2 %. Tais metais šiems darbuotojams buvo mokamas 694 EUR vidutinis darbo užmokestis, kuris per metus taip pat padidėjo 12,1 %.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 50, o tai rodo neigiamą 9,1 proc. metinį augimą. Nepaisant šio darbuotojų sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 775 eurų, o per metus jis padidėjo 11,7 proc.

Iki 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovė išlaikė darbuotojų skaičių (50), tačiau jos metinis augimas buvo šiek tiek teigiamas (0,0 %). Vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 818 eurų, o tai rodo mažesnį augimo tempą (5,6 proc.), palyginti su ankstesniais dviem laikotarpiais.

Vertinant bendras tendencijas, per stebimą trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis nuolat didėjo. 2021 m. vidutinis darbo užmokesčio augimas siekė 12,1 %, o 2022 m. ir 2023 m. jis išliko didelis - atitinkamai 11,7 % ir 5,6 %. Tačiau per tą patį laikotarpį darbuotojų skaičius sumažėjo, o vėliau sustojo. Pažymėtina, kad nors Bendrovės užimtumo rodikliai šiek tiek svyravo, pasiryžimas išlaikyti arba šiek tiek padidinti atlyginimus gali reikšti, kad darbo jėgos sąnaudos ir įsipareigojimai darbuotojams yra prioritetiniai.

Žinoma, jūsų skaitytojai turėtų atsižvelgti į unikalią pramonės šakos ir regiono, kuriame įmonė egzistuoja, dinamiką, kad galėtų kontekstualizuoti šią informaciją. Konkurencija, ekonominės sąlygos ir daugelis kitų veiksnių daro įtaką bet kurios įmonės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijoms. Šios tendencijos neturėtų būti aiškinamos atskirai nuo išorinės aplinkos.