Baltanosė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Baltanosė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus nepadidėjo. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 302 EUR, t. y. per metus padidėjo 48,8 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovė ir toliau turėjo stabilią 4 darbuotojų jėgą, o jos darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 349 eurų, o tai lėmė nuosaikesnį, tačiau vis dar teigiamą 15,4 proc. metinį augimą.

Galiausiai, iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė nuoseklų darbo jėgos lygį ir vis dar įdarbino 4 žmones. Per metus darbuotojų skaičius nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo ir siekė 465 eurus, t. y. 33,3 proc. daugiau nei prieš metus.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. Bendrovė patyrė stabilią darbo jėgą, darbuotojų skaičius nepasikeitė. Be to, toliau reikšmingai augo ir vidutiniai atlyginimai kasmet didėjo. Pastebėtina, kad 2023 m. vidutinis darbo užmokestis augo labiausiai - per metus jis padidėjo 33,3 %. Duomenys rodo, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų atlyginimai buvo teigiami, o jos darbuotojams nuolat buvo skiriama piniginė parama.