Biržų ranga, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Biržų ranga DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 84 darbuotojus, t. y. per metus sumažėjo 11,6 %, palyginti su praėjusiais metais. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 132 EUR, t. y. per metus sumažėjo 3,4 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo ir siekė 66. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo 21,4 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 345 eurų, o tai reiškia puikų 18,8 proc. metinį vidutinio darbo užmokesčio augimą.

2023 m. Bendrovė išlaikė palyginti stabilų darbuotojų skaičių - darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo iki 67. Tai reiškia, kad per metus padidėjo 1,5 %. Nepaisant lėtos darbuotojų skaičiaus didėjimo tendencijos, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir pasiekė 1 363 EUR. Tai reiškia 1,3 % metinį vidutinio darbo užmokesčio augimą.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, 2022 m. Bendrovė patyrė didelį nuosmukį, o 2023 m. - nedidelį pagerėjimą. Akivaizdu, kad bendrovė stengiasi racionalizuoti savo darbo jėgą, mažindama bendrą darbuotojų skaičių ir išlaikydama palyginti stabilų vidutinį darbo užmokestį. 2022 m. vidutinis darbo užmokestis rodė augimo tendenciją, o tai rodo, kad bendras darbuotojų darbo užmokestis gali padidėti. Tačiau 2023 m. augimas sulėtėjo, o tai rodo, kad Bendrovė balansuoja darbo užmokesčio didinimą ir darbuotojų koregavimą.

Labai svarbu stebėti, kaip Bendrovė valdys ir prisitaikys prie šių pokyčių ateinančiais metais, ypač atsižvelgiant į tai, kad ekonominės sąlygos ir toliau vystosi. Taip pat bus svarbu stebėti, kaip darbo užmokesčio tendencijos ir toliau veikia darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikymą. Bendrovei ir toliau koreguojant savo dydį, labai svarbu išlaikyti gerą pusiausvyrą tarp darbo jėgos ir darbo užmokesčio valdymo, kad būtų užtikrintas nuolatinis augimas ir sėkmė.