AISETA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AISETA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 983 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, Bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 0,0 %, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 30,2 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė pridėjo dar 1 darbuotoją, todėl bendras darbuotojų skaičius padidėjo iki 8. Deja, nepaisant padidėjusio užimtumo, vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo neigiamai - 22,3 %.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė toliau palaipsniui didino savo darbuotojų skaičių ir dabar turėjo 9 darbuotojus, t. y. 12,5 proc. daugiau nei prieš metus. Kartu su šiais pokyčiais gerokai šoktelėjo ir vidutiniai atlyginimai, nes, palyginti su praėjusiais metais, jie išaugo 55,3 %, todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 1 186 EUR.

Iš pateiktų duomenų matyti, kad pradinį darbuotojų augimą lydėjo vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas, o tai rodo, kad bendrovė klesti. Tačiau kitais metais vidutiniško darbo užmokesčio padėtis sumažėjo, galbūt dėl išorinių veiksnių arba konkrečių bendrovės vidaus pokyčių. 2023 m. Bendrovė pasiekė pusiausvyrą tarp darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio, sėkmingai išlaikė augimą ir pagirtinai padidino vidutinį darbo užmokestį. Apskritai šios tendencijos rodo, kad bendrovė keičiasi, prisitaiko ir prisitaiko, kad išlaikytų sveiką darbo jėgą ir finansinį augimą.