ACHEMOS GRUPĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

koncernas ACHEMOS GRUPĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 61 darbuotoją, t. y. 5,2 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 4490 eurų, t. y. 1,0 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (61), tačiau jos metinis augimas siekė 0,0 %. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius nepadidėjo, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 5007 eurų, t. y. per metus padidėjo 11,5 %.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 58, t. y. 4,9 %, palyginti su praėjusiais metais. Todėl vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 4982 eurų, o per metus padidėjo -0,5 %.

Iš pateiktų duomenų matyti, kad Bendrovės vidutinis darbo užmokestis kasmet augo, nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų. Nors 2021 m. darbuotojų skaičius augo, tačiau sumažėjo. Tačiau kitais metais Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis tuo pat metu padidėjo. 2023 m. atrodė, kad darbuotojų skaičius sumažėjo, o tai neigiamai paveikė vidutinį darbo užmokestį. Taigi, Bendrovės duomenys rodo tendenciją, kad darbuotojų atlyginimai paprastai didėja kartu su darbuotojų didėjimu, tačiau dėl sumažėjusio vidutinio darbo užmokesčio. Taip pat svarbu paminėti, kad nors 2021-2022 m. darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus, iki 2023 m. darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo. Tačiau iš pateiktų duomenų negalime nustatyti, kodėl šis sumažėjimas įvyko arba kaip jis paveiks įmonės augimą ir veiklą ateityje. Tolesnė įžvalga apie bendrovės padėtį rinkoje, konkurenciją, pramonės tendencijas ir ekonominius veiksnius padėtų geriau suprasti padėtį.