Kabarga, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kabarga DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 1 000 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius išliko toks pat - per metus jis padidėjo 0,0 %. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 20,3 %.

2022 m. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 7, o darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė (0,0 proc. metinis augimas), nors gerokai padidėjo atlyginimai. Dabar vidutinis darbo užmokestis siekė 1 335 EUR, t. y. 33,4 % daugiau nei prieš metus.

Pereinant prie 2023 m., Bendrovė ir toliau įdarbina tiek pat žmonių ir patiria 14,6 proc. didesnį vidutinį darbo užmokestį nei praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 1 530 EUR.

Išnagrinėjus šias tendencijas paaiškėjo, kad Bendrovės darbuotojų dydis stagnuoja, tuo pat metu patenkina didėjančius darbuotojų kompensavimo reikalavimus. Tai rodo, kad Bendrovė vertina esamos darbo jėgos išsaugojimą ir gali būti orientuota į stabilios ir teisingos darbo aplinkos skatinimą. Tai vertas dėmesio pokytis, nes per nurodytą laikotarpį metinis darbo užmokesčio augimas nuolat viršijo 20 %, o tai gerokai viršijo infliacijos rodiklius.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbuotojų skaičius nurodytais metais išlieka stabilus, tačiau darbo užmokestis ir toliau stabiliai ir reikšmingai auga. Metinis 20-33% darbo užmokesčio augimas rodo didelį dėmesį darbuotojų darbo užmokesčio didinimui. Siūlomos strategijos gali apimti bendrą kompensavimą ir išmokų paketus, kurie atitinka atitinkamai darbuotojų pasitenkinimą ir atlygį už veiklos rezultatus. Tai gali padėti padidinti darbuotojų produktyvumą ir išlaikymą.