BUDRUS SAKALAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BUDRUS SAKALAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius siekė 204, t. y. 2,4 % mažiau nei praėjusiais metais. Šis sumažėjimas atsispindėjo ir vidutiniame atlyginime, kuris sumažėjo 7,9 proc. iki 1 272 eurų. Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 8,3 proc. ir sudarė 221 darbuotoją. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 234 eurų, nors, palyginti su praėjusiais metais, vis tiek sumažėjo 2,9 proc. 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė pastebėjo nedidelį darbuotojų skaičiaus sumažėjimą iki 208, t. y. maždaug 5,9 %. Tačiau šiuo laikotarpiu buvo stebima vilčių teikianti darbo užmokesčio tendencija: vidutinis darbo užmokestis siekė 1 410 EUR, o per metus jis gerokai padidėjo - 14,3 %.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 ir 2023 m. jos darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį padidėjo ir sumažėjo. Nepaisant to, kad 2022 m. šiek tiek sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, 2023 m. padidėjimas žada ateities pinigų perspektyvas darbuotojams. Nepaisant to, ši tendencija rodo nenuoseklų augimo modelį, o 2024 m. paskelbti duomenys yra labai svarbūs siekiant nustatyti stabilią arba augančią bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio trajektoriją.

Verslo aplinka ir ekonominis klimatas daro tiesioginę įtaką darbuotojams ir darbo užmokesčio tendencijoms. Pastebėtus svyravimus gali lemti konkurencija rinkoje, bendrovės veiklos rezultatai ir darbo įstatymų pokyčiai. Bendrovei labai svarbu toliau stebėti šiuos veiksnius, kad ji galėtų priimti pagrįstus sprendimus, kad patenkintų darbuotojų pasitenkinimą ir užtikrintų ilgalaikį augimą.

Užimtumo statistiniai duomenys taip pat rodo, kad reikia iš naujo įvertinti Bendrovės politiką ir praktiką, kuri gali turėti įtakos darbuotojų skaičiui, įdarbinimo trukmei ir darbo užmokesčio lygiui. Numatant teigiamus ekonominius rodiklius, gali būti naudinga išlaikyti darbuotojus, kad būtų galima sumažinti brangią darbuotojų apyvartos problemą. Labai svarbu, kad Bendrovė plėtotų ir išlaikytų teigiamą darbo aplinką ir teisingą darbo užmokesčio struktūrą, kuri išlaikytų savo darbuotojus įsitraukusius ir įsipareigojusius organizacijai ilgesnei kadencijai.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad nors Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyruoja, per pastaruosius trejus metus pastebima tendencija parodė teigiamą augimą 2023 m. Pereinant prie 2024 m. pabaigos duomenų, bus galima spręsti, ar ši tendencija išlieka ir ar daug atskleis apie bendras Bendrovės perspektyvas ir veiklos rezultatus. Nuosekli apžvalga ir savęs vertinimas, pagrįstas finansiniais rodikliais, pavyzdžiui, darbuotojų skaičiumi ir darbo užmokesčio lygiu, yra svarbūs kiekvienai organizacijai, kad optimizuotų savo veiklos rezultatus ir pasiektų išskirtinių rezultatų.