Delikatesas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Delikatesas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 309 darbuotojų, t. y. 49,3 proc. daugiau nei prieš metus. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1239 EUR, t. y. 16,5 % daugiau nei prieš metus.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 280 darbuotojų, t. y. 9,4 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 1466 eurų, t. y. per metus padidėjo 18,3 %.

Žvelgdami į ateitį, iki 2023 m. pabaigos prognozuojama, kad darbuotojų skaičius dar labiau sumažės - iki 245, o per metus jis sumažės 12,5 %. Todėl tikimasi, kad vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažės iki 1404 eurų, o tai reiškia, kad, palyginti su 2022 m. duomenimis, jis šiek tiek sumažės - 4,2 %.

Šioje santraukoje išryškinamos bendros Bendrovės darbuotojų sudėties ir atlyginimų rodiklių tendencijos. Per pastaruosius dvejus metus pastebimas žymus vidutinio darbuotojo darbo užmokesčio augimas, atspindintis bendrą atlyginimų didėjimo tendenciją. Tačiau atrodo, kad darbuotojų skaičiaus sumažėjimas kelia susirūpinimą, nors jį reikia apsvarstyti atsižvelgiant į konkrečią pramonės šaką ir ekonominius veiksnius. Siekdama užtikrinti ilgalaikę sėkmę, Bendrovė turi ir toliau sutelkti dėmesį į darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų lygio pusiausvyrą.