Movaras, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Movaras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje išnagrinėsime Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, remdamiesi 2021, 2022 ir 2023 m. duomenimis.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, t. y. 16,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 190 EUR, t. y. 7,6 % mažesnis nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė savo darbuotojų skaičių - 5 darbuotojai. Tačiau per metus darbuotojų skaičius padidėjo 0,0 %. Vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo ir pasiekė 215 EUR, t. y. 13,0 % daugiau nei prieš metus.

2023 m. gruodžio mėn. Bendrovė ir toliau turėjo 5 darbuotojus, o tai reiškia, kad jos metinis augimas siekė 0,0 %. Vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 278 EUR, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai padidėjo - 29,3 %.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau vėlesniais metais ji išlaikė stabilią 5 darbuotojų darbo jėgą. Be to, laikui bėgant Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuosekliai didėjo, o tai rodo, kad 2023 m. jis per metus gerokai išaugo - iki 29,3 %. Šios tendencijos rodo, kad bendrovė gali koreguoti atlyginimus, nes daugiausia dėmesio skiria darbuotojų pasitenkinimui ir išlaikymui.

Svarbu atsižvelgti į tai, kad ši analizė grindžiama pateiktais duomenimis, kurie gali skirtis priklausomai nuo tikrų scenarijų dėl daugelio kitų veiksnių.

Atsižvelgiant į visas šias tendencijas, galima prognozuoti, kad Bendrovės užimtumo rodikliai greičiausiai išliks stabilūs, o jos nuolatinis atlyginimų teikimas atitiks pramonės augimą. Tačiau labai svarbu suprasti, kad gali būti išorinių veiksnių, kurių nėra pateiktuose duomenyse, kurie daro įtaką šioms tendencijoms, o tikslioms prognozėms reikėtų papildomos informacijos.