Ogiseta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ogiseta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 109 darbuotojus, t. y. per metus išaugo 2,8 %. Per šį laikotarpį jų vidutinis atlyginimas buvo 810 eurų, o per metus jis išaugo 29,9 %.

Kitais, 2022 m., bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 104 (-4,6 proc. metinis augimas). Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo. Ji siekė 927 eurus, t. y. 14,4 proc. daugiau nei pernai.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius dar šiek tiek sumažėjo ir siekė 102 (1,9 % metinis augimas). Tačiau šis sumažėjimas ir toliau rodė nuolatinį atlyginimų augimą. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1008 eurų ir, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 8,8 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuosekliai augo, o tai rodo, kad įmonė įsipareigoja atlyginti darbuotojams nuostolius. Tačiau jos darbuotojų skaičius lėtai mažėja. Tai rodo, kad Bendrovė galėtų sutelkti dėmesį į likusių darbuotojų atlyginimų didinimą arba darbuotojų išmokų didinimą, nes tai yra talentų išsaugojimo ir produktyvumo optimizavimo strategija. Bus labai svarbu stebėti, kaip šios tendencijos keisis ateinančiais metais dėl tebesitęsiančių ekonominių ir darbo rinkos sąlygų.