Kaišiadorių aidai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kaišiadorių aidai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. įmonė iš viso turėjo 8 darbuotojus, kurie per metus išaugo 14,3 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1384 EUR, be to, palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 3,8 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. įmonės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, o tai reiškia neigiamą 12,5 proc. metinį augimą. Tačiau, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, smarkiai sumažėjo - 39,4 proc. iki 839 eurų.

Atrodo, kad iki 2023 m. gruodžio 31 d. įmonė stabilizavosi, o darbuotojų skaičius išliko 7, o tai rodo, kad įmonė nei augs, nei mažės. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išliko nepakitęs - 850 eurų, t. y. 1,3 proc. daugiau nei prieš metus.

Apskritai 2021 m. bendrovė patyrė didelį darbuotojų augimą, tačiau 2022 m. sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir darbo užmokestis. Iki 2023 m. šiek tiek pagerėjo darbuotojų atlyginimai, tačiau darbuotojų skaičius reikšmingai nepasikeitė. Ši tendencija gali rodyti bendrovės ekonominį klimatą ir šiuo laikotarpiu taikytas strategijas. Labai svarbu, kad bendrovė įvertintų savo darbuotojų valdymo praktiką, darbuotojų išlaikymo priemones ir atlyginimų strategijas, kad užtikrintų ilgalaikį bendrovės augimą ir pelningumą.